Kamera Rendszerek

Milyen kamera rendszert válasszak?

Az elmúlt évek tapasztalatából kiindulva úgy érezzük, hogy a lakossági és vállalati Ügyfelek sokszor nem jó formátumú rendszert választanak maguknak. Ezt kiküszöbölve és a döntést elősegítve osztunk meg néhány információt ezzel kapcsolatban.

Az esetek nagy számában csak egy alap elképzelése van Partnerünknek, aki például egy egyszerű kamerarendszert szeretne, de nem tudja pontosan milyen műszaki paramétereket kellene figyelembe venni. Az általános elképzelés szerint – tévesen – az analóg rendszereknek nincs jövője, csakis IP rendszert szabad venni.

Ez nem igaz!

Elmondhatjuk, hogy az értékesített rendszerek 90%-a analóg rendszer, de ez az analóg már nem az 5-10 évvel ezelőtti technológia. Általában 1, 2, 5, 8 Megapixeles kamerák érhetők el ebben a szegmensben, ami bőségesen elég az általános felhasználáshoz. A kamerák képe teljesen megegyezik egy IP rendszer által biztosított képnek, itt nincs különbség. Az IP kamerákkal szemben egy fontos előny is van, méghozzá nincs késleltetés. IP rendszereknél a kép egy pár másodpercet is késhet a valósághoz képest. Egyes felhasználásoknál ez nagyon fontos lehet. A Hikvision, mint a legtöbbet forgalmazott márka és a világ legnagyobb biztonsági rendszerek szállítója az IP kamerák mellett a TurboHD név alatt forgalmazott HD-TVI formátumú kamerákat gyártja. Ez azért nem teljesen igaz, mert a legtöbb – külön a lírásban jelzett – ilyen kamera még 3 másik formátumban is tud kommunikálni (analóg, HD-CVI, AHD).

Adresa noastră

Tudor Vladimirescu 48,

M-Ciuc,jud.Harghita

Program

Luni-Vineri
09:00 AM – 17:00