Szervíz

Kamera rendszerek karbantartása

Bármennyire is törekszünk arra, hogy ismeretünk és tudásunk szerint a lehető legüzembiztosabb megfigyelő rendszerek szerepeljenek csak kínálatunkban, bizonyos időközönként szükségessé válhatnak elengedhetetlen karbantartási munkálatok,

Mivel számunkra fontos a kihívás, ezért nem riadunk meg ismeretlen, más által telepített rendszerek javításától, szervizelésétől.

Már meglévő biztonsági megfigyelő rendszerének időszakos karbantartását is tudjuk vállalni, szerződéses szolgáltatásunk tartalmazza:

  • Kamerák műszaki meghibásodásának elhárítása, javítása

  • Szükség esetén kamera képek és felvételek kimentése

  • Kamerák karbantartása, tisztítása

  • Optikák tisztítása, inframegvilágítók ellenőrzése

  • Kábelek és csatlakozások ellenőrzése (kontakt hibák, korrózió)

  • Kamera tápellátás vizsgálata (szünetmentes táp vizsgálata)

  • Kamera rendszer beállítások (ütemezett felvétel, mozgásérzékelés, stb.)

  • Távoli felügyelet biztosítása (interneten keresztül bárhol meg lehessen nézni a kamerák képeit)

  • Telefonos és távsegítséges (távoli asztali kapcsolattal) segítségnyújtás

Riasztórendszerek karbantartása

Szerelőink megfelelő tapasztalattal rendelkeznek a kereskedelmi forgalomban kapható és a régebbi riasztó típusok szervízelésében is.

Mivel számunkra fontos a kihívás, ezért nem riadunk meg ismeretlen, más által telepített rendszerek javításától, szervizelésétől.

Csipog a riasztója? Áramszünet esetén azonnal megszólal a kültéri sziréna? Rendszeresen vakriasztása van bizonyos zónából? (érzékelőről).

Rendellenes működést tapasztal? Ezek mind azt jelzik, hogy a rendszer karbantartást, szervizelést igényel. Ha megtekinti a kezelőegységen a probléma okát a megfelelő billentyűparanccsal, akkor egy ideig csöndben marad, aztán újrakezdi.

A rendszerek egyik leggyakrabban előforduló problémája az akkumlátor hiba. Ez aztán rengeteg problémát okozhat a továbbiakban. Talán a legnagyobb probléma, hogy áramszünet esetén a kültéri sziréna azonnal megszólal, de úgy hogy le sem lehet állítani a kezelőegységről. Addíg szól, amíg a külső hangjelző akkumulátora teljesen le nem merül. Ennek kellemetlenségeit gondolom senkinek nem kell ecsetelnem. Az akkumulátorokat 3-4 évente javasoljuk kicserélni, még akkor is ha nem jelzi a központ!

Le szeretné cserélni a kódját és nincs meg a mesterkód a rendszerhez?
Vagy esetleg kód nélkül vette új lakását, házát, irodáját és üzembe szertné helyezni a riasztót? Segítünk hívjon bizalommal.
A központot újraprogramozzuk ezzel az Ön birtokába kerülhet az összes szükséges kód (mesterkód, felhasználói kód, telepítői kód). 

Gyakran előforduló vakriasztást tapasztal?
Talán valamelyik érzékelőbe kisállat költözött (pók), vagy lehet, hogy tönkrement az érzékelőfej. A fej hibájára utalhat az is, ha az érzékelő nem észlel minket mozgás közben, de az is, ha feleslegesen riaszt akkor is, ha nem történt semmi. Az érzékelő meghibásodása idővel sajnos normálisnak mondható, mivel a benne található hőmozgást érzékelő piroszenzor “elöregszik”. Erre szokták mondani: “nincs semmi baja, sosem riaszt”- persze ha a betörőt sem érzékeli, az elég nagy baj! Ekkor csere szükséges.
Akár kisállat immunis érzékelőt is tudunk biztosítani Önnek, mellyel élesíteni tudja akkor is riasztóját, ha kis kedvence (40 kg alatt!) otthon tartózkodik.

Tartsa riasztóját naprakész állapotban, időnként tesztelje azt! Csak így érdemes!

Adresa noastră

Tudor Vladimirescu 48,

M-Ciuc,jud.Harghita

Program

Luni-Vineri
09:00 AM – 17:00